EVEN VOORSTELLEN

Door onze ervaring in de uitvaartbranche, hebben we een goed beeld van wat belangrijk is voor de nabestaanden tijdens het rouwproces en de uitvaart.

Kuijer Uitvaartzorg is onafhankelijk, creatief en compleet.

Vanaf het moment van overlijden tot ruim na de uitvaart staan wij aan uw zijde. Met liefde voor het vak, kennis van zowel mogelijkheden als voorschriften, creatief en zorgvuldig en met aandacht voor elkaar en het afscheid.
 
De vrijheden en ruimte die we als onafhankelijke uitvaartverzorger hebben, maken dat u kunt kiezen bij wat u wenst en passend vindt bij de overledene en de nabestaanden. Dat maakt iedere uitvaart uniek voor een eerlijke prijs.

 

  • Kernbegrippen: persoonlijk, respectvol,  waardig, gericht op overledene en nabestaanden, liefde voor het vak en aandacht voor elkaar.

“Een persoonlijke ceremonie
geeft troost en
verzacht de pijn.”

kuijer uitvaartzorg

Jolanda Kuijer

Sinds 2012 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche en door het vervullen van verschillende functies binnen deze sector, heb ik de nodig kennis en ervaring op gedaan.

We zijn allemaal uniek, zo ook het afscheid. Daarbij wordt het leven gevierd en staan we stil bij de belangrijke momenten, klein en groot. Wij willen ervoor zorgen dat nabestaanden na de uitvaart de kostbare herinneringen voor altijd meenemen en weer verder kunnen met hun eigen leven. Een afscheid dat ‘klopt’ zet familie en vrienden terug in hun kracht en brengt rust, dat is ons hoogste goed.

“Verdriet overleven heeft meer te maken met herinneren dan met vergeten. Een persoon waarvan je hebt gehouden, blijft altijd een deel van je leven..”

Kuijer Uitvaartzorg foto4

Colinda  van Loon

Bij Kuijer Uitvaartzorg worden de nabestaanden na het overlijden van hun dierbare door een en dezelfde persoon met veel aandacht en geduld begeleid. Dit geeft hen rust en vertrouwen en biedt hen houvast in de hectische tijd na het verlies van hun dierbare. In deze periode worden zij overspoeld door velerlei emoties maar er moeten tevens keuzes worden gemaakt en beslissingen worden genomen. Ik luister met aandacht naar de verhalen en wensen en geef ruimte aan hun emoties en ideeën. Uiteraard denk ik graag mee en adviseer ik waar dat nodig is. Mijn doel is om een waardig en persoonlijk afscheid te helpen creëren. Een uniek afscheid, omdat ieder mens uniek is… Een laatste moment van liefdevol samenzijn, waar de nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Dat zal hen troost en kracht bieden om het rouwproces door te komen. Dat ik daaraan een bijdrage mag leveren, voelt voor mij steeds weer heel bijzonder.

“Liefde is een band voor het leven, gebroken door overlijden, maar de verbondenheid duurt oneindig voort door de herinnering…”

“Een respectvol en warm afscheid
voor de overledene.”

Het afscheid van een dierbare wordt respectvol als dit op een waardige en persoonlijke manier gebeurt en er herkenbare details van de overledene aanwezig zijn.

Wanneer u de uitvaartwensen van uw dierbare overledene kent, is dat het beste scenario voor een persoonlijk en waardig afscheid. Mocht u deze wensen niet kennen, dan proberen wij samen met u een zo passend mogelijk afscheid te verzorgen. Wij verwerken uw wensen in het afscheid.

Wij regelen de uitvaart vanaf de verzorging van de overledene, thuis of in het rouwcentrum, tot en met de uitvaartdienst en alles wat hierbij komt kijken. Hierdoor kunt u zich richten op de persoonlijke details zoals de keuze van teksten, bloemen, foto’s en muziek.

Vanzelfsprekend ondersteunen wij u ook daarbij. Tijdens de voorbereiding van de uitvaartdienst zijn wij aanwezig om u bij te staan. Op deze manier komen we tot een persoonlijke uitvaart die het afscheid  betekenisvol maakt.