DIENSTEN

 

We zijn allemaal uniek, daar hoort ook een uniek afscheid bij. Het is goed om stil te staan bij belangrijke momenten en het leven wat geleefd is te herdenken. 

Wij zorgen ervoor dat nabestaanden na de uitvaart de kostbare herinneringen voor altijd mee kunnen nemen in hun verdere leven. Een afscheid dat ‘klopt’ zet familie en vrienden terug in hun kracht en het brengt voldoening en rust.

” Laat de mooie herinneringen je troosten.”

 

Wij begeleiden u voor het overlijdenin de dagen vanaf het overlijden tot en met de uitvaart. Wij helpen, informeren en adviseren u met het maken van de keuzes waar u later met een goed gevoel op terug kunt kijken.

KEURMERK PERSOONLIJKE UITVAART

Wij hebben de erkenning van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ontvangen. Dit keurmerk is een teken van onze kwaliteit en expertise in het verzorgen van uitvaarten. Het laat zien dat we elke uitvaart met veel aandacht en respect behandelen.

 

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is belangrijk in onze branche. Het onderscheidt de uitvaartondernemingen die uitstekend werk leveren. Wij zijn nu een van die erkende ondernemingen. Het keurmerk controleert of een uitvaartbedrijf de wensen van de nabestaanden goed volgt en een persoonlijke dienst biedt.

 

Wat het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart uniek maakt, is de manier waarop de kwaliteit wordt beoordeeld. In tegenstelling tot andere keurmerken, worden wij niet beoordeeld door een extern bureau. Het zijn de nabestaanden, de mensen voor wie wij een uitvaart hebben mogen verzorgen, die ons beoordelen. Hun ervaringen en tevredenheid zijn cruciaal en bepalen of wij het keurmerk mogen blijven voeren. Dit betekent dat onze dienstverlening direct invloed heeft op onze erkenning, wat ons motiveert om constant hoge kwaliteit te leveren.

 

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ligt de nadruk op een persoonlijke benadering. Wij volgen geen standaard protocollen of processen. Elke uitvaart die we verzorgen is uniek en op maat gemaakt. We gebruiken geen vaste draaiboeken of teksten, maar luisteren naar de wensen van de nabestaanden en passen onze dienstverlening daarop aan. Dit betekent dat elke uitvaart die wij verzorgen echt persoonlijk en speciaal is.

 

Deze benadering stelt ons in staat om uitvaarten te verzorgen die niet alleen respectvol en waardig zijn, maar ook een ware afspiegeling van het leven en de wensen van de overledene en hun familie. Onze toewijding aan maatwerk en persoonlijke zorg heeft ons geholpen deze belangrijke erkenning te verkrijgen. Wij zijn toegewijd aan het voortzetten van deze werkwijze en het handhaven van de hoge standaarden die het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart vereist. Voor ons bij Kuijer Uitvaartzorg is het een eer om families te ondersteunen in deze belangrijke momenten van afscheid en herinnering.

Voor uw overlijden al nadenken en praten over uw eigen afscheid, kan rust geven. Voor zowel uzelf als uw nabestaanden. 
Kuijer Uitvaartzorg kan u adviseren over de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

Wat kunt u verwachten van Kuijer Uitvaartzorg vanaf de dag van het overlijden tot en met de uitvaartdienst? 

De dag van de uitvaart is voorbij. Wellicht wordt u overspoeld door zaken die geregeld moeten worden of heeft u vragen over rouwverwerking. Ook na de uitvaart kunt u terecht bij Kuijer Uitvaartzorg met uw vragen.