"in ons hart en gedachten, vandaag en voor altijd.."

Kuijer Uitvaartzorg

Door onze ervaring in de uitvaartbranche, heeft Kuijer Uitvaartzorg Nispen een goed beeld van wat belangrijk is voor de nabestaanden tijdens het rouwproces en de uitvaart.

Onze organisatie gaat daarom uit van de volgende visie:
het creëren van een afscheid dat past bij de persoonlijkheid en het leven van een geliefde dierbare door goed te luisteren naar de wensen van de nabestaanden.

Kernbegrippen: persoonlijk, respectvol, waardig, stijlvol, gericht op overledene, hulp aan nabestaanden.

Jolanda Kuijer

Veilige, kwalitatieve en innovatieve zorg is een prioritaire doelstelling van Kuijer Uitvaartzorg. Wij streven er continu naar om de service en werking te verbeteren en bij te sturen. 

Bent u benieuwd wat anderen zeggen over onze dienstverlening? Ga dan via de onderstaande button naar het complete overzicht met referenties.

“Fijn hoe rustig en adequaat jij ons bijstond in die hectische periode. Er was ook ruimte voor verdriet en aandacht voor alle betrokkenen.”

volg kuijer Uitvaartzorg

DEEL UW HERINNERING OF CONDOLEER

Door uw verhalen of herinneringen te delen of door simpelweg een reactie of condoleance te plaatsen op Memori, geeft u hiermee een waardevol en veelzijdig geschenk voor de nabestaanden . Zo blijft er voor altijd iets bijzonders achter. Uiteraard bepaalt u zelf of uw reactie zichtbaar is voor anderen.