UITVAARTWENSEN

Door onze ervaring in de uitvaartbranche, hebben we een goed beeld van wat belangrijk is voor de nabestaanden tijdens het rouwproces en de uitvaart.

“Een persoonlijke uitvaart
geeft troost en verzacht de pijn.”

Vanaf het moment van overlijden tot ruim na de uitvaart staan wij aan uw zijde. Ook als u wilt praten over uw eigen afscheid. Met liefde voor het vak, kennis van zowel mogelijkheden en aandacht voor uw wensen is het mogelijk om u voorafgaand te adviseren.
 

Kuijer Uitvaartzorg is onafhankelijk,  meedenkend & compleet

Wensen vastleggen

Het is mogelijk om de wensen voor uw uitvaart vast te leggen in een wensenboekje “ Waardevol voor een persoonlijk afscheid”.

Het boekje is gratis verkrijgbaar via info@kuijer-uitvaartzorg.nl onder vermelding van ‘wensenboekje’.

 

Het boekje is bestemd voor u en uw dierbaren. Het geeft de nabestaanden duidelijkheid in een periode die vaak beheerst wordt door verdriet. U ontlast hen van de vraag: “Wat en hoe zou zij of hij het graag gewild hebben?”

Bewaar het boekje op een logische plek (bv bij de verzekeringspapieren) en informeer je naasten erover!


in gesprek met Jolanda

Sinds 2012 Ben Ik Werkzaam Als Uitvaartbegeleider. De Nodige Kennis En Ervaring In Combinatie Met Mijn Passie Voor Het Vak Zorgt Ervoor Dat Ik U Graag Adviseer Over De Vele Mogelijkheden.

Persoonlijke uitvaart

We zijn allemaal uniek, zo ook het afscheid. Daarbij wordt het leven gevierd en staan we stil bij de belangrijke momenten, klein en groot. Wij willen ervoor zorgen dat nabestaanden na de uitvaart de kostbare herinneringen voor altijd meenemen en weer verder kunnen met hun eigen leven. Een afscheid dat ‘klopt’  en naar wens verloopt zet familie en vrienden terug in hun kracht en brengt rust.