VOOR DE UITVAART

Om het afscheid voor uw geliefde nabestaanden makkelijker te maken, kunt u de wensen voor uw uitvaart vast laten leggen in een voorgesprek of door een wensenboekje in te vullen. Op deze manier neemt u hen veel zorgen uit handen.

Het kan voor zowel u als de nabestaanden een geruststelling zijn om enkele zaken op een rijtje te zetten. Dit neemt vooral voor de nabestaanden onzekerheden en twijfel weg. Het kan voor de nabestaanden namelijk lastig zijn om een mooie uitvaart te regelen, als ze niet weten hoe de overledene het graag zou hebben gewild.

Overmand door verdriet en emoties houdt men zich bezig met rouwen en herdenken. Nabestaanden zijn op dat moment minder in staat om moeilijke of praktische keuzes te maken. Doormiddel van een voorgesprek weten de nabestaanden wat uw wensen zijn en kunnen deze worden verzorgd. Op deze manier biedt het hen een vorm van rust.

Voorgesprek

Wellicht denkt u na over hoe u uw afscheid wilt, maar heeft u hier vragen over, of zou u er meer over willen weten. Dat is volkomen logisch, het is de laatste herinnering die u achterlaat en niet iets wat u elke dag regelt.

Daarom is het mogelijk om een vrijblijvend voorgesprek met ons in te plannen. Dit is geheel kosteloos. Gedurende dit gesprek wordt besproken wat er mogelijk is bij een uitvaart en wat uw wensen zijn. Zo kunnen uw wensen voor uw uitvaart vooraf worden vastgelegd.

Het voorgesprek voor een uitvaart kan zowel bij u thuis als bij ons op kantoor in Nispen worden georganiseerd en indien gewenst kunnen uw naasten hierbij aanwezig zijn.

 

Wensenboekje

Het is mogelijk om de wensen voor uw uitvaart vast te leggen in een wensenboekje “ Waardevol voor een persoonlijk afscheid”.

Het boekje is gratis verkrijgbaar via info@kuijer-uitvaartzorg.nl  onder vermelding van wensenboekje.

Het boekje is bestemd voor u en uw dierbaren. Het geeft de nabestaanden duidelijkheid in een periode die vaak beheerst wordt door verdriet. U ontlast hen van de vraag: “Wat en hoe zou zij/hij het graag gewild hebben?”

Bewaar het boekje op een logische plek (bv bij de verzekeringspapieren) en informeer je naasten erover!

Wij zijn onafhankelijk en verzorgen uitvaarten van alle verzekeraars. U bent vrij, ongeacht waar u verzekerd bent, om zelf uw uitvaartondernemer te kiezen.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: +31(0)165 630 596

Werkgebied en Rouwcentra

Voor het opbaren van een dierbare en verzorgen van rouwbezoek beschikken wij voor Nispen en omstreken over het nieuwe en stijlvol ingerichte Uitvaartcentrum Roosendaal gelegen aan de Rucphensebaan. Het Huis van Afscheid te Breda dient als rouwcentrum voor overledenen uit Breda en omstreken. Op beide locaties kunnen wij u tevens 24-uur kamers aanbieden. Andere  rouwcentra waar wij gebruik van maken bevinden zich in Etten-Leur, Sint-Willebrord en Bergen op Zoom.  Hierdoor kunnen wij in uw omgeving een persoonlijke en respectvolle uitvaart organiseren en bent u niet gebonden aan een specifieke locatie. Alle wensen zijn mogelijk.

Het werkgebied van Kuijer Uitvaartzorg Nispen concentreert zich met name op de kerkdorpen van de gemeente Roosendaal (Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten), Rucphen (Schijf, Sprundel Sint Willebrord, Zegge), Zundert (Klein Zundert, Wernhout, Rijsbergen, Achtmaal) Halderberge (Oud Gastel, Hoeven, Oudenbosch, Bosschenhoofd, Stampersgat)  en Etten-Leur.

Ook wanneer u niet in bovenstaande plaatsen woonachtig bent, kunt u contact opnemen. Dan kunnen we samen kijken naar uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden.

Belangerijk!
Wat te doen als een dierbare overlijdt?

Bij een thuis overlijden neemt u contact op met uw huisarts of de huisartsenpost (avond/weekend)

Bij een overlijden in het ziekenhuis of verzorgingstehuis zal de arts door deze instantie op de hoogte worden gebracht.

Zodra bekend is wanneer de schouwarts komt kunt u contact opnemen met uw Kuijer Uitvaartzorg.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer:

0165- 630 596 of 06 422 322 80

Voor het ophalen of thuis opbaren van de overledene kunt u klaarleggen:

  • de kleding
  • identiteitskaart of rijbewijs
  • uitvaartwensen (wensenboekje)
  • eventuele verzekeringspolissen