Referenties

Dank je wel Jolanda voor jouw begeleiding direct na het overlijden en bij het afscheid van mijn oom. Fijn hoe rustig en adequaat jij ons bijstond in die hectische periode. Er was ook ruimte voor verdriet en aandacht voor alle betrokkenen. Je gaf fijne tips die van meerwaarde waren en het afscheid daardoor gemakkelijker maakten. Ook bood je de mogelijkheid tot nazorg. Nogmaals dank je wel en ik gun eenieder bij het overlijden en afscheid nemen van een geliefde de deskundige begeleiding van jou. Hartelijke groet Ineke ook namens mijn familie.
Kuijer Uitvaartzorg
Familie Krijnen
Jolanda bedankt voor je kaartje we missen haar nog steeds. Maar kijken terug op een mooie uitvaart Bedankt daarvoor. Groetjes familie Frijters
Kuijer Uitvaartzorg
Familie Frijters
Kuijer Uitvaartzorg Nispen is een fijn en kundig bedrijf. Jolanda Kuijer, zelf, een zeer dienstverlenende uitvaartverzorgster, die ons enorm ontlast heeft en ten alle tijde klaar stond.
Jolanda Kuijer
Familie van Tol
Jolanda voelt goed aan en kan daarom goed inspelen op de situatie die zich aandient. Ze geeft desgewenst veel ruimte aan een eigen invulling terwijl ze blijft meedenken en ondersteunen om tot het gewenste resultaat te komen. We organiseerden met haar en schitterende ceremonie op eigen locatie. Daar komt veel bij kijken. Jolanda was betrokken waar nodig en zakelijk waar gewenst - voor ons een passende mix. Daarbij is ze onafhankelijk en stuurt op geen enkele manier op een invulling die voor haar beter zou kunnen uitpakken. Een zeer te waarderen eigenschap. En met haar oog voor detail zorgde ze - soms bijna onzichtbaar - dat alles prettig verliep.
Kuijer Uitvaartzorg
Anoniem
Heel hartelijk dank voor de ongelofelijke fijne manier waarop je het afscheid van mijn vrouw, ons ma en oma hebt begeleid en verzorgd. Je hebt een warme persoonlijkheid en hebt ons op een hele fijne wijze bijgestaan in deze moeilijke periode. Ook kregen we complimenten van familieleden en bekenden die bij het afscheid aanwezig waren. Dit geeft je betrokkenheid weer en moet je zien als een geweldig compliment.
Familie van der Sanden
Service staat voorop. Er wordt meegedacht , wat in een moeilijke tijd heel ondersteunend kan zijn, heldere uitleg en adviezen. Kortom een totaalpakket op maat .Ben erg blij gekozen te hebben voor Kuijer Uitvaarzorg.
Kuijer Uitvaartzorg
Familie Mathijssen
Jolanda heeft 2 keer een uitvaart voor ons verzorgd. Jolanda is erg professioneel in haar werk. Een mooi warm afscheid van een dierbare is mede door Jolanda een waardig afscheid geworden. Alle gasten op het afscheid waren zeer tevreden over het afscheid van zowel Ons Ma als Ons Pa. Jolanda besteedt veel aandacht, liefde en zorg tijdens het begeleiden en regelen van de uitvaart.
Jolanda Kuijer
Familie
Bewuste keuze om crematie van ons pa door Jolanda te laten regelen en hier hebben mijn broer en ikzelf geen moment spijt van gehad. Alles tot in de puntjes geregeld met een echt persoonlijke touch. Prettige sfeer, goede samenwerking met Jolanda, duidelijk waarbij heel veel aandacht is voor hoe wij het graag geregeld wilden. Mede door Jolanda is de uitvaart van ons pa een heel mooi afscheid geworden.
Kuijer Uitvaartzorg
Familie Buermans

DEEL UW HERINNERING OF CONDOLEER

Door uw verhalen of herinneringen te delen of door simpelweg een reactie of condoleance te plaatsen op Memori, geeft u hiermee een waardevol en veelzijdig geschenk voor de nabestaanden. Zo blijft er voor altijd iets bijzonders achter. Uiteraard bepaalt u zelf of uw reactie zichtbaar is voor anderen.