Referenties

Heel hartelijk dank voor de ongelofelijke fijne manier waarop je het afscheid van mijn vrouw, ons ma en oma hebt begeleid en verzorgd. Je hebt een warme persoonlijkheid en hebt ons op een hele fijne wijze bijgestaan in deze moeilijke periode. Ook kregen we complimenten van familieleden en bekenden die bij het afscheid aanwezig waren. Dit geeft je betrokkenheid weer en moet je zien als een geweldig compliment.
begrafenisondernemer
Fam. v/d Sanden
Het afscheid van mijn man, onze vader en opa is met veel liefde, zorg en aandacht begeleid door Jolanda. Hoe fijn is het om in een moeilijke tijd van afscheid nemen te kunnen leunen op zoveel vakmanschap en inlevingsvermogen! Onze dank en waardering is groot!
Fam. Sebrechts-Verbraak
We hebben op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze moeder door Kuijer Uitvaartzorg. Colinda heeft ons, samen met Jolanda, zeer goed en fijn begeleid.
Lydia

DEEL UW HERINNERING OF CONDOLEER

Door uw verhalen of herinneringen te delen of door simpelweg een reactie of condoleance te plaatsen op Memori, geeft u hiermee een waardevol en veelzijdig geschenk voor de nabestaanden . Zo blijft er voor altijd iets bijzonders achter. Uiteraard bepaalt u zelf of uw reactie zichtbaar is voor anderen.