Referenties

G. Roks - van Straten - Wat een bijzonder lieve vrouw is Jolanda. In deze moeilijke tijd is zij ons tot steun geweest en heeft ze ons op alle vlakken ontzettend goed geholpen en bijgestaan. Ze was voor ons een luisterend oor en voelde goed aan hoe wij als gezin de uitvaart wilden regelen. Jolanda is dus enorm aan te bevelen, de warmte, persoonlijke en goede zorg, zelfs nog na de uitvaart. Het heeft ons verder geholpen in de verwerking!!
"In deze moeilijke tijd is zij ons tot steun geweest ."
Eén telefoontje en Jolanda was er voor ons. Jolanda was altijd bereikbaar. Jolanda heeft ons, tijdens deze verdrietige periode, liefdevol bijgestaan. Mede door haar vakmanschap en de rust die ze uitstraalde, hebben we met elkaar alles goed kunnen regelen. Tijdens de uitvaart was zij de stille kracht, die op de achtergrond ervoor zorgde, dat alles perfect verliep. Dankbaar zijn wij, dat ze samen met ons, onze vader op een mooie liefdevolle, maar vooral ook professionele manier heeft begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ze heeft op een respectvolle wijze invulling gegeven aan de wens van onze vader en die van ons. Jolanda, wij willen jou dan ook op deze manier bedanken,, voor de lieve zorgen voor en tijdens het mooie afscheid van onze vader. Familie Nussy
Kuijer Uitvaartzorg
"Tijdens de uitvaart was zij de stille kracht, die op de achtergrond ervoor zorgde, dat alles perfect verliep."
In een periode vol verdriet en zorgen neemt Kuijer uitvaartzorg alle zorgen van je over. Op een professionele en warme manier begeleid Kuijer uitvaartzorg je tijdens het gehele proces. Familie Stoger
"In een periode vol verdriet en zorgen neemt Kuijer uitvaartzorg alle zorgen van je over. '"
Het was uitstekend omdat..... het geheel goed verzorgd was,... het op alle vlakken heel persoonlijk was, ... er menselijke steun voor, tijdens en na het overlijden was. We zijn blij dat we voor Kuijer Uitvaartzorg hebben gekozen! Dank je wel namens familie Rommers.
Kuijer Uitvaartzorg
"Het was uitstekend omdat het op alle vlakken heel persoonlijk was."
Anoniem - Jolanda voelt goed aan en kan daarom goed inspelen op de situatie die zich aandient. Ze geeft desgewenst veel ruimte aan een eigen invulling terwijl ze blijft meedenken en ondersteunen om tot het gewenste resultaat te komen. We organiseerden met haar en schitterende ceremonie op eigen locatie. Daar komt veel bij kijken. Jolanda was betrokken waar nodig en zakelijk waar gewenst - voor ons een passende mix. Daarbij is ze onafhankelijk en stuurt op geen enkele manier op een invulling die voor haar beter zou kunnen uitpakken. Een zeer te waarderen eigenschap. En met haar oog voor detail zorgde ze - soms bijna onzichtbaar - dat alles prettig verliep.
Jolanda Kuijer
"Jolanda kan goed inspelen op de situatie."
Familie Hoeks - Jolanda Kuijer is ons uitstekend van dienst geweest tijdens het afscheid van mijn partner/onze (schoon-)moeder. Zij werkt snel, is 100% bereikbaar, kan goed luisteren en komt afspraken na zoals die werden gemaakt. Ook in haar rol als gastvrouw tijdens de afscheidsceremonie in het Crematorium ZegeStede in Roosendaal heeft zij uitstekend werk geleverd. Wij hadden natuurlijk veel liever niet in deze situatie terecht gekomen maar nu dit onvermijdelijk was zijn wij heel blij dat wij voor Kuijer Uitvaartzorg hebben gekozen. Van harte aanbevolen!
Kuijer Uitvaartzorg
"Jolanda kan goed luisteren en komt afspraken na ."
Jolanda heeft er alles aan gedaan om de uitvaart geheel naar onze wensen in te vullen. Het contact was heel persoonlijk en prettig en de service perfect! Heel veel dank. Familie van Overveld.
Kuijer Uitvaartzorg
'Het contact was heel persoonlijk en prettig en de service perfect!'
Jolanda heeft ons heel goed begrepen en ons door een hele moeilijk week geholpen. Ze was ervoor ons als we haar nodig hadden hoefde we maar te bellen en ze kwam met oplossingen of raad. Mede door haar hebben we een prachtige dienst gehad waar we met een heel goed gevoel op terug kijken. Familie Rockx
Kuijer Uitvaartzorg
"Jolanda heeft ons heel goed begrepen en ons door een hele moeilijk week geholpen."
Familie Mathijssen - Service staat voorop. Er wordt meegedacht , wat in een moeilijke tijd heel ondersteunend kan zijn, heldere uitleg en adviezen. Kortom een totaalpakket op maat .Ben erg blij gekozen te hebben voor Kuijer Uitvaarzorg.
Kuijer Uitvaartzorg
"Een totaalpakket op maat."
Familie Verbraak - Jolanda, we willen je langs deze weg heel erg bedanken voor de goede zorgen rondom de uitvaart van mijn man. Zowel voor als tijdens de uitvaart heb je met heel veel gevoel de zaakjes voor ons tot in de puntjes geregeld. Mede dankzij jouw inzet en goede zorgen, is het voor ons een mooi en waardig afscheid geworden. Dank je wel, namens de familie.
Jolanda Kuijer
"Mede dankzij jouw inzet, is het voor ons een mooi en waardig afscheid geworden"
Familie Evers - Jolanda is erg betrokken, attent en geeft goede tips om alles goed te laten verlopen tijdens het afscheid. Ondanks dat het een droevige en moeilijke periode is neemt zij de tijd om te luisteren. Ook niet onbelangrijk overal een meer dan goede prijs kwaliteit verhouding. De manier waarop zij haar "werk" doet hebben wij als professioneel en warm ervaren.
Kuijer Uitvaartzorg
"Zij neemt de tijd om te luisteren"

DEEL UW HERINNERING OF CONDOLEER

Door uw verhalen of herinneringen te delen of door simpelweg een reactie of condoleance te plaatsen op Memori, geeft u hiermee een waardevol en veelzijdig geschenk voor de nabestaanden. Zo blijft er voor altijd iets bijzonders achter. Uiteraard bepaalt u zelf of uw reactie zichtbaar is voor anderen.