Referenties

Het was gewoon een mooi en warm afscheid, dit mede zekers ook door de persoonlijke touch en zorg door Jolanda van Kuijer uitvaartzorg. Ook de gasten op het afscheid van onze pa waren zeer positief over de verzorging rond en van het afscheid. Goed geregeld en zekers ook aandacht voor de familie met respect en gevoel.
Anoniem
Jolanda voelt goed aan en kan daarom goed inspelen op de situatie die zich aandient. Ze geeft desgewenst veel ruimte aan een eigen invulling terwijl ze blijft meedenken en ondersteunen om tot het gewenste resultaat te komen. We organiseerden met haar en schitterende ceremonie op eigen locatie. Daar komt veel bij kijken. Jolanda was betrokken waar nodig en zakelijk waar gewenst - voor ons een passende mix. Daarbij is ze onafhankelijk en stuurt op geen enkele manier op een invulling die voor haar beter zou kunnen uitpakken. Een zeer te waarderen eigenschap. En met haar oog voor detail zorgde ze - soms bijna onzichtbaar - dat alles prettig verliep.
Anoniem
Door Kuijer uitvaartzorg hebben we afscheid van ons pa (opa) kunnen nemen zoals we het wilden. Af kunnen sluiten met een goed gevoel. Jolanda bedankt voor de steun, warmte en fijne samenwerking.
Fam. van Eekelen

DEEL UW HERINNERING OF CONDOLEER

Door uw verhalen of herinneringen te delen of door simpelweg een reactie of condoleance te plaatsen op Memori, geeft u hiermee een waardevol en veelzijdig geschenk voor de nabestaanden. Zo blijft er voor altijd iets bijzonders achter. Uiteraard bepaalt u zelf of uw reactie zichtbaar is voor anderen.