Referenties

Heel hartelijk dank voor de ongelofelijke fijne manier waarop je het afscheid van mijn vrouw, ons ma en oma hebt begeleid en verzorgd. Je hebt een warme persoonlijkheid en hebt ons op een hele fijne wijze bijgestaan in deze moeilijke periode. Ook kregen we complimenten van familieleden en bekenden die bij het afscheid aanwezig waren. Dit geeft je betrokkenheid weer en moet je zien als een geweldig compliment.
Fam. v/d Sanden
Jolanda voelt goed aan en kan daarom goed inspelen op de situatie die zich aandient. Ze geeft desgewenst veel ruimte aan een eigen invulling terwijl ze blijft meedenken en ondersteunen om tot het gewenste resultaat te komen. We organiseerden met haar en schitterende ceremonie op eigen locatie. Daar komt veel bij kijken. Jolanda was betrokken waar nodig en zakelijk waar gewenst - voor ons een passende mix. Daarbij is ze onafhankelijk en stuurt op geen enkele manier op een invulling die voor haar beter zou kunnen uitpakken. Een zeer te waarderen eigenschap. En met haar oog voor detail zorgde ze - soms bijna onzichtbaar - dat alles prettig verliep.
Anoniem
Ongedwongen sfeer, rustig, goed ons verhaal kunnen doen,.
Anoniem

DEEL UW HERINNERING OF CONDOLEER

Door uw verhalen of herinneringen te delen of door simpelweg een reactie of condoleance te plaatsen op Memori, geeft u hiermee een waardevol en veelzijdig geschenk voor de nabestaanden . Zo blijft er voor altijd iets bijzonders achter. Uiteraard bepaalt u zelf of uw reactie zichtbaar is voor anderen.