VISIE

Door onze ervaring in de uitvaartbranche, hebben we een goed beeld van wat belangrijk is voor de nabestaanden tijdens het rouwproces en de uitvaart.

Kuijer Uitvaartzorg gaat daarom uit van de volgende visie: het creëren van een afscheid dat past bij de persoonlijkheid en het leven van een geliefde dierbare door goed te luisteren naar de wensen van de nabestaanden.

  • Kernbegrippen: persoonlijk, oprecht, stijlvol, waardig, gericht op overledene, hulp aan nabestaanden.

“Een persoonlijke ceremonie
geeft troost en
verzacht de pijn.”

Mijn naam is Jolanda Kuijer, ik woon samen met mijn man, twee zonen en onze hond in Nispen.

Sinds 2012 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche en door het vervullen van verschillende functies binnen deze sector, heb ik de nodig kennis en ervaring op gedaan.

We zijn allemaal uniek, zo ook het afscheid. Daarbij wordt het leven gevierd en staan we stil bij de belangrijke momenten, klein en groot. Wij willen ervoor zorgen dat nabestaanden na de uitvaart de kostbare herinneringen voor altijd meenemen en weer verder kunnen met hun eigen leven. Een afscheid dat ‘klopt’ zet familie en vrienden terug in hun kracht en brengt zielenrust, dat is ons hoogste goed.

MIJN MISSIE

“Een respectvol en warm afscheid
voor de overledene.”

Het afscheid van een dierbare wordt respectvol als dit op een waardige en persoonlijke manier gebeurt en er herkenbare details van de overledene aanwezig zijn.

Wanneer u de uitvaartwensen van uw dierbare overledene kent, is dat het beste scenario voor een persoonlijk en waardig afscheid. Mocht u deze wensen niet kennen, dan proberen wij samen met u een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Wij verwerken uw wensen in het afscheid.

Wij regelen de uitvaart vanaf de verzorging van de overledene, thuis of in het rouwcentrum, tot en met de uitvaartdienst en alles wat hierbij komt kijken. Hierdoor kunt u zich richten op de persoonlijke details zoals de keuze van teksten, bloemen, foto’s en muziek.

Vanzelfsprekend ondersteunen wij u ook daarbij. Tijdens de voorbereiding van de uitvaartdienst zijn wij aanwezig om u bij te staan. Op deze manier komen we tot een persoonlijke uitvaart die het afscheid warm en betekenisvol maakt.